Plamako / Plamex söker tekniker

På Plamako och Plamex Automation är vi ett engagerat gäng som tillsammans arbetar med starka och kända varumärken hos våra kunder i Sverige men är även verksamma i Danmark & Norge. Vi levererar formsprutningsmaskiner, kringutrustning, robotar och automationslösningar med totalåtagande till Plastindustrin. Våra kunder expanderar och vi med dem. Därför söker vi nu flera nya medarbetare.

Maskintekniker/specialist - Plamako: Du har har mångårig erfarenhet från formsprutningsmaskiner, teknisk och/eller el- och automationsutbildning i botten, och vill ta nästa steg i karriären. I denna tjänst får du kompletterande produktutbildning internt och genom kurser hos våra leverantörer, parallellt som du arbetar självständigt eller i team ute hos våra kunder med olika projekt.

Robotprogrammerare - Plamex: Vi söker dig med erfarenhet av robotprogrammering inom automation- eller tillverkningsindustrin, gärna plastbranschen, med erfarenhet av ABB-robotar. Arbetet innebär en del resande, huvudsakligen i Sverige.

 

Maila en kortfattad information om dig själv till: christer@plamako.se så hör vi av oss för ett personligt möte.