Plamako i Anderstorp AB stärker sitt produktprogram ytterligare och tar över den svenska delen av HCT Tool A/S.

Det är med glädje vi meddelar att f.om den 1 mars 2017 tar Plamako i Anderstorp AB över den svenska delen av HCT Tool A/S och samtidigt även försäljningen i Norge. Därmed stärker Plamako sin position som en komplett leverantör av produkter till plast & verkstadsindustrin.

I samband med detta kommer webshopen successivt att ändra sitt namn till mouldshop.se (med logga enligt nedan) för en enhetlig profil och enkel igenkänning. I övrigt fortsätter funktionerna och produktsortimentet på hemsidan som tidigare med samma inloggning för kunder etc.                         

undefined

Sammanslagningen av verksamheterna kommer att innebära en högre servicenivå i och med att sortimentet breddas, lagret utökas, säljteamet utvidgas och ytterligare kunskap ackumuleras inom företaget. Centrala förändringar som kommer att gynna våra kunder positivt genom bättre kundservice och större produktutbud.

Från HCT Tool A/S kommer Harald Lennartsson samt Pelle Flood att arbeta vidare under Plamako´s flagga via försäljningskontoret i Skara och vi önskar dom varmt välkomna i vårt team.

Vid ev. frågor, välkomna att kontakta nedanstående.

Med vänliga hälsningar

Claes Stureson & Christer Stureson

Plamako i Anderstorp AB