Plamako söker projektledare

Projektledare - servicechef

Hos Plamako  är vi ett engagerat gäng som tillsammans arbetar med starka varumärken och intressanta kundprojekt. Vi utvecklas positivt och söker nu en projektledare - servicechef. Lämplig bakgrund är ex.vis produktionstekniker eller angränsande med bakgrund inom plastbranschen.  Hos oss är arbetsuppgifterna varierande och beror på din personliga kompetens och intresseområde men typiska funktioner som kan ingå är b.la:

Som projektledare är du delaktig i försäljningsprocessen och utgör tekniskt stöd under offertarbetet och  försäljningsprocessen. Du övertar även projektet efter försäljning och leder leveransplaneringen och genomförandet fram till färdigställandet hos kunden. Som service och eftermarknadsansvarig så planerar du periodiskt underhåll på våra maskiner, robotar och utrustning hos kunderna samt administrerar vårt servicesystem och styr resursfördelningen.

 

Viktiga egenskaper är driv att uppnå resultat och lösa problem samt ett strukturerat och ordningsamt sinne. God teknisk kunskap och erfarenhet från plastbranschen ser vi som en förutsättning för tjänsten.

 

Maila oss en kortfattad information om dig själv till: christer@plamako.se så hör vi av oss för ett personligt möte