Plamako i Anderstorp AB - SERVICECHEF

Plamako levererar formsprutningsmaskiner, kringutrustning och robotbaserad automation till Plastindustrin. Företaget är verksamt över stora delar i Sverige och även i Norge & Danmark. Vi är ett engagerat team som arbetar med starka varumärken och intressanta kundprojekt. Läs mer om oss på www.plamako.se

Vill du leda Sveriges bästa serviceteam inom plastbranschen? Är du en person som ser möjligheter? Är ledare och service dig personifierad?                                                                                                                                                   

Vi på Plamako levererar formsprutningsmaskiner och robotbaserad automation till plastindustrin. Våra kunder expanderar och vi med dem, därför söker vi nu en servicechef.  Kunderna är allt ifrån mindre privata företag till stora koncerner.

Som servicechef på Plamako får du en central roll i en spännande bransch. Du ingår i ett kompetent och starkt team på 6 personer, där du driver och fördelar arbetet i gruppen. Via en tät kontakt med kunderna är det du som planerar allt ifrån leverans, installation, service och uppföljning, samtidigt planerar du jobben som serviceteknikerna sedan utför. Till din hjälp har du vårt servicesystem Remotex där du även är ansvarig för att hålla systemet uppdaterat. Rollen innebär också att samordna serviceordrar, inkommande fakturor och tidsrapportering samt har en överblick över det ekonomiska inom serviceavdelningen. Du har ett delat personalansvar för teamet och du planerar och genomför interna möten och uppföljningar.

Vårt mål är att ständigt ge kunden bästa service och teknisk support. Vi är ett mindre familjärt bolag med högt i tak och snabba beslutsvägar, hos oss är alla lika viktiga.     

Vem är du? Vi söker dig med tekniskt intresse som vill ta nästa steg i karriären. Vi tror att du har erfarenhet av ledarrollen, tidigare bransch eller produkterfarenhet ses som en fördel. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ditt arbetssätt är strukturerat och målmedvetet. Du är serviceminded med stort kundfokus som ser möjligheter istället för problem. Vi tror att du är en person med rätt pondus som trivs i rollen att uppmuntra och stötta dina kollegor, du är prestigelös och kan rycka in där det behövs.                    Vi tror att detta kan passa dig med ett brinnande intresse för ledarskap och teknik.

Välkommen med din ansökan! Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Plamako med Finnveden Säljkraft AB.  Ansvarig rekryterare är Mikael Rask 0370-30 25 08

Ansök och läs mer på www.finnvedensaljkraft.se eller     

https://u.workbuster.se/?u=6E1B6788A74E444080D6B168D7BA5D14

                                                                                                      

Sista ansökningsdag är 14 mars 2018.