www.mouldshop.se - Allt för plastindustrin

Mouldshop är en av Plamako ägd webshop och leverantör som specialiserar sig på att förse huvudsakligen formsprutningsindustrin med hög-kvalitativa tillbehör.

Mouldshop består av ett dynamiskt team som med lång erfarenhet och specialistkunskap kan ge support till våra kunder.

                             ”Stora nog för att räknas, små nog för att bry sig”

Vår webshop är idag den mest kompletta marknadsplatsen avseende antalet produkter och kvalitetsfabrikat och vi arbetar ständigt för att introducerar nya artiklar som kan hjälpa våra kunder i deras vardagliga arbete och hittar du inte vad som behövs tar vi gärna emot förslag på kompletterande produkter.

Mouldshop är en del av ett distributionsnätverk som verkar i 25 Europeiska länder vilket ger en oöverträffad täckning och volymfördel.

                              ”Det är vårt jobb att hjälpa till och lösa våra kunders problem”

Vårt Mouldshop team förstår kundernas problem och kan erbjuda hög-kvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser samt bevaka att varorna levereras på utlovad och kortast möjliga tid.

Välkomna in på vår webshop: www.mouldshop.se där ni själva kan skapa en inloggning och få tillgång till alla våra produkter och priser eller kontakta våra medarbetare på 0511-13200 så hjälper dom er att hitta rätt produkter för ert behov