Allt för plastindustrin


Vi tror att plastföretagen behöver en leverantör som är en samarbetspartner. En partner med hög kompetens inom produktionsteknik och effektivisering.

En långsiktig leverantör som strävar efter att utveckla företagens produktionsprocesser och säkerställer lönsamhet i investeringar.
Vi på Plamako ser helheten i produktion, vi engagerar oss på ett personligt sätt och det ska vara enkelt att göra affärer med Plamako
.

Vi säljer de marknadsledande fabrikaten

Det finns en mängd fabrikat på marknaden. Det kan göra det svårt att välja. För att göra det enkelt för dig har vi samlat de främsta i vår produktportfölj.

Vi strävar efter att leverera morgondagens teknik idag och vill att de bästa produkterna ska finnas hos våra kunder. Därför representerar vi de som har den senaste tekniken, enkelt handhavande och hög driftsäkerhet. 

Kvalitet och Prestanda till rätt pris

I dagens globala, konkurrensutsatta marknad är förhållandet mellan kvalitet, prestanda och pris mycket viktigt. Valet av produktionsutrustning kan avgöra om man är konkurrenskraftig eller inte. Genom att kontakta oss i ett så tidigt skede av produktcykeln som möjligt, kan vi erbjuda de mest kostnadseffektiva lösningarna.