Haitian International Germany expanderar

Produktionskapaciteten i Ebermannsdorf mer än fördubblas +++ Fler Zhafir och nu även Haitian maskiner kommer att tillverkas +++ Tyska dotterbolaget  accelererar expansionen av Försäljning & Service +++ Europeiska marknaden visar tillväxt +++ Nytt rekord för Exportförsäljningen med en ökning på 13.1%

Haitian International visar tydligt sin avsikt och stärker ytterligare satsningen i Europa/Tyskland genom en investering på mer än 10 miljoner EUR för att expandera fabriken i Ebermannsdorf. Uwe Baer, medlem i ledningsgruppen hos Haitian International Germany, säger: “Vi är övertygade om, vilket även bekräftas av våra dagliga kundkontakter att tack vare den ständiga utvecklingen i vårt produktprogram så har vi rätt produkter för marknaden och kan erbjuda resurs-sparande lösningar för mer än 80% av alla applikationer“.  

Sedan början av 2015, så har det nya teamet för Haitian i Europa satts samman under ledning av Mr. Xiang Linfa, General Manager i det nya Tyska dotterbolaget: Haitian International Germany GmbH. Man är ansvarig för samtliga verksamheter i Europa och i tillägg även tillverkning, sammansättning och kundanpassningar.

Applikations teknik, försäljningssupport och service/reservdelar finns även här som stöd för Haitian International’s Europeiska försäljningsnätverk och agenter. 

Nya fabriken "made in Germany"

 

Möjliggör nya marknader – Expansion av försäljnings och servicenätverket

Produktionsytan blir mer än fördubblad i Ebermannsdorf med en separat fabriksbyggnad för Haitian maskiner. “Genom uppförandet av en ny fabriksanläggning kommer Haitian International Germany att kunna erbjuda både Zhafir och Haitian maskiner för den the Europeiska marknaden, tillverkade i Ebermannsdorf.

Detta ger större flexibilitet och tillgänglighet för våra kunder. Försäljningssiffrorna visar stark tillväxt och beslutet ger oss optimala förutsättningar för en expansion av teamet både här i Ebermannsdorf och övriga Tyskland “ tillägger Mr Xiang Linfa.

 

Tillväxt i exportandelarna

Värdet av den Europeiska exportandelen har ökat och bekräftar det stigande intresset från Europeiska formsprutningsföretag för hög-kvalitativa standard formsprutningsmaskiner till attraktiva priser. Särskilt i länder som Italien, Tjeckien, Polen och även Frankrike har tvåsiffriga volymökningar noterats. Worldwide, rapporterar Haitian International en 13.1% ökning i exportomsättningen för 2014 och ett nytt rekord på EUR 353 miljoner. Se detaljerad information i årsrapporten för 2014.

 

Haitian Germany.jpg