Zhafir Venus Serie erhåller utmärkelse

Zhafir Venus Serie vinner pris som
excellent.

Formsprutningsmaskinen gavs högsta poäng av juryn under plastmässan Plastpol 2008 .

(Kielce/Polen) Som avslutning på den Internationella Polska Plastmässan Plastpol (Maj 27-30, 2008) gav mässledningens jury utmärkelsen excellent till den helelektriska maskinen i Zhafir Venus Serien. 

Juryn bestod av högt rankade vetenskapsmän från olika tekniska universitet och journalister från plastpressen. Kvalitetskriterier såsom miljövänlighet, energieffektivitet, precision i rörelser samt repeternoggrannhet bedömdes i kategorin - Injection molding machines for polymer processing. Utmärkelsen räcktes över vid en ceremoni till den Polska Haitian agenten Dospel Plastics.

I sitt tal efter ceremonin informerade Asteniusz Mysliwiec, CEO på Dospel Plastics, att samarbetet med Zhafir Plastics Machinery, ett dotterbolag till Haitian International Holdings Ltd. har utvecklats mycket positivt samt: Vi är mycket stolta för utmärkelsen och tackar mässorganisatören Targi Kielce för äran. Utmärkelsen visar att Zhafir har valt rätt strategi med Zhafir Venus Serie och att nya försäljningsmöjligheter öppnar sig för oss. 

Zhafir Venus Serien består av låskrafter från 400 to 4,100 kN. Den erbjuder en ny design och är utrustad med senaste styrningsteknologi från Sigmatek (Österrike). Det finns upp till fyra insprutningsenheter tillgängliga för varje låsenhet, varav två är i höghastighetsversion för höga insprutningskapaciteter. Den kraftfulla 5-punkts dubbel knäleden ger hög dynamik och exakta formrörelser. Det miljövänliga servo-drivnings konceptet ger energibesparing på 
20-70% jämfört med traditionella hydraulmaskiner.

Award.JPG